Bingöl Deprem : Bingol Deki Depremde 1 Olu 18 Yarali : Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Depremden hemen sonra valimiz kadir ekinci başkanlığında afet ve acil durum yönetim merkezinde kriz değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Vatandaşlar korkuyla kendilerini dışarı attı. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı.

06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. En son bingöl deprem haberleri anında burada. Bingöl'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz.

Bingol Deki Depremlerde Bin 536 Kisi Hayatini Kaybetti
Bingol Deki Depremlerde Bin 536 Kisi Hayatini Kaybetti from dogruhaber.com.tr
Bu depremin iki önemi var. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını açıkladı. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını kaybetti. Stres transferi hesabıyla hem karlıova bingöl arasına hem de çelikhan erkenek malatya tarafına dikkat etmek lazım, genellikle faylar enerjiyi transfer ederler. Haritadan giresun ile karlıova arasında kuş uçuşu ölçüm yapınca 284 km çıkıyor, sanırım deprem aşağı yukarı bu yarıçapta bir daire içerisinde. Söz konusu depremin ardından büyüklükleri 5.5 ile 1.0 arasında olan 392 adet artçı deprem meydana geldi. Bingöl il merkezinde herhangi bir yıkım veya yaralanmanın olmadığı deprem karlıova, yedisu ve adaklı ilçelerimizde ağırlıklı olarak hissedilmiştir. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu.

5 kilometre derinlikteki deprem çevre illerden de hissedildi.

Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Depremde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı yaşanmadı. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Bingöl il merkezinde herhangi bir yıkım veya yaralanmanın olmadığı deprem karlıova, yedisu ve adaklı ilçelerimizde ağırlıklı olarak hissedilmiştir. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ depremi olduğu zaman ben karlıova bingöl arasında dikkt etmek lazım dedim. Deprem nedeniyle jandarma nöbet kulesi çöktü, 2'si' güvenlik görevlisi toplam 9 kişi yaralandı. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını kaybetti. 5 kilometre derinlikteki deprem çevre illerden de hissedildi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ gibi çevre illerde de hissedildi. Bingöl'ün deprem şehidine son veda bingöl'de meydana gelen 5.7'lik depremde karlıova ilçesi kaynarpınar köyünde güvenlik kulesinin çökmesi sonucu şehit olan korucu cengiz pullu son yolculuğuna uğurlandı.

Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 3.9, merkez üssünü ise çukurca köyü olarak açıkladı. Göçük altında kalan bir korucu ise yaşamını yitirdi. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ gibi çevre illerde de hissedildi. Haziranda bingöl'de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş.

Bingol De Bir Buyuk Deprem Daha
Bingol De Bir Buyuk Deprem Daha from img.artigercek.com
5 kilometre derinlikteki deprem çevre illerden de hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 3.9, merkez üssünü ise çukurca köyü olarak açıkladı. Söz konusu depremin ardından büyüklükleri 5.5 ile 1.0 arasında olan 392 adet artçı deprem meydana geldi. Deprem, çok sayıda molaz taşlı evlerin yıkılmasına neden olmuştur. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ ve erzincan gibi çevre illerde de hissedildi. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ'dan da hissedilen 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak olarak açıkladı.

Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesi merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını açıkladı. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü önce 5.9 olarak açıkladı, daha sonra 5.8 olarak revize etti. Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika bingöl deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 22 haber bulunmuştur. Depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Sabah 09.51'de de 5,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Vatandaşlar korkuyla kendilerini dışarı attı. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Haritadan giresun ile karlıova arasında kuş uçuşu ölçüm yapınca 284 km çıkıyor, sanırım deprem aşağı yukarı bu yarıçapta bir daire içerisinde.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. 7 kilometre derinlikteki sarsıntı deprem, karlıova ilçesinin yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçeler ile bingöl, diyarbakır, erzurum, erzincan, elazığ. Bu depremin iki önemi var. Şiddetli bir şekilde hissedilen deprem bingöl merkezde korkulu anlara neden oldu. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, saat 17.24'te bingöl karlıova'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gxprbqjlswsypm
Gxprbqjlswsypm from im.haberturk.com
Son dakika bingöl deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 22 haber bulunmuştur. Kandilli, bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıklarken afad depremin büyüklüğünü 5.7 olarak duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını bildirdi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre ise saat 11.48'de bingöl merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ gibi çevre illerde de hissedildi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Haritadan giresun ile karlıova arasında kuş uçuşu ölçüm yapınca 284 km çıkıyor, sanırım deprem aşağı yukarı bu yarıçapta bir daire içerisinde.

Depremin merkez üssü ise bingöl'ün merkezi olarak açıklandı.

5 kilometre derinlikteki deprem çevre illerden de hissedildi. 2020 bingöl depremi, 14 haziran 2020 tarihinde yerel saatle 17.24'te türkiye'nin bingöl ilinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem. En son bingöl deprem haberleri anında burada. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin yıkıldığını açıkladı. Son dakika bingöl deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 22 haber bulunmuştur. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, bingöl'de ağır hasara neden olmuş ve birçok kişi hayatını kaybetmiştir. Bingöl'ün karlıova ilçesi merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Bingöl'de dün meydana gelen depremin ardından saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını kaybetti. Depremin 7,62 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.